Permanent Makeup

Behandlinger

Er du træt af at bruge evigheder på at få dine bryn til at sidde lige? Er du træt af at læbestiften tværer ud eller forsvinder i løbet af dagen? Måske er du også træt af at din eyeliner løber når du får solen i øjnene?  

– “Så er permanent makeup helt sikkert løsningen for dig”

Behandlinger med permanent makeup er som en blid form for tatovering, hvor man tatoverer små fine streger i de yderste hudlag. Alle behandlinger udføres med bedøvende creme, der gør at de fleste kan holde til det.

Efter behandlingen af permanent makeup kan der forekomme en smule hævelse, men det forsvinder som regel i løbet af et døgns tid. Derudover får man også en creme med, som skal smøres på i en uges tid efterfølgende. Efter et par år vil det være nødvendigt med en opfyldning.

Microblading / 3D bryn:

Microblading laves med et lille ¨blad¨ bestående af X antal nåle, som giver et super tyndt og fint snit i huden. Bladet dyppes i farve og dermed farves snittet. Microblading er den mest efterspurgte behandling, da det giver et meget realistisk look.

Bryn/Powder-brows:

Powder-brows laves med en PMU-maskine og giver et mere make-up’et look. Man laver simpelthen skygger på huden, under øjenbrynshårene. Powder-brows kan gøres meget naturlig med en pudderagtig effekt og den kan også udføres mere markeret. Powder Brows kan også kombineres med microblading, da det giver en fin effekt.

Eyeliner:

Eyeliner laves med en PMU-maskine og kan laves som en vippefortætning eller som en bredere eyeliner. Vippefortætningen giver et naturligt look, men med synet af at man har flere og mørkere øjenvippehår. Eyelineren laves bredere, som hvis man selv tegner en eyeliner på øjnene.

Læber:

Læber laves med PMU-maskine og giver et mere frisk og ungt look. Læber har stor betydning for ansigtet, men med alderen kan man få en mere udvisket overgang mellem læbe og hud og læbekanten kan blive ujævn. Med permanent makeup kan man få en naturlig læbekontur igen og give læberne en mere ungdommelig farve. Der er også mulighed for at korrigere læberne, så de kommer til at fremstå mere symmetriske.